kolmapäev, 13. november 2013

Maldonaado

19.10.2013. Öösel ei saanud üldse magada, ärkasin mitu korda kohutava enesetundega ülesse. Lõpuks kell 9 hommikul tuli Beatriz mind äratama, sest pidime sel päeval koos temaga, vanaisa ning vanaemaga Maldonadosse minema, et Clara sünnipäeva tähistada.
Kuna süda oli ikka väga paha, siis Bea andis mulle mingit iiveldusevastast rohtu. Kahtlesin väga kaua kas minna temaga kaasa või mitte, aga kuna Angel pidi töötama ning Micaela pidi eksamiteks õppima, siis oleks mul kodus üksinda väga hakanud. Lõpuks pakkisin oma asjad, läksime ostisme mulle natuke süüa (olin sel päeval enam-vähem dieedil, sest Bea ei lubanud midagi rasvast süüa.. Ainult õunad, tarretis, natuke saia.. kerged asjad :D), võtsime vanaisa ja -ema auto peale ning kell 10 alustasime sõitu.

Need mehed, kes autokastis istusid, nägid, et ma pildistasin ning seepeale näitasid mulle Tšiili lippu :D


Kell 15.00 jõudsime Maldonadosse ning läksime Bea venna juurde, et oma asjad majja viia, ning juba poole tunni pärast läksime linna peale, et Clarale kingitus osta. Veider on ikka liikuda linnas kui enamus pilgud on sinul.. Staari tunne tuleb peale, imelik.. Isegi vilistamist oli.. :D
Clarale ostsime kingituseks hunniku riideid ning komerattalise jalgratta.
Kella kuue paiku suundusime majja tagasi. Vahetasime Beaga riided, et minna Punta del Este randa.

Atlandi ookean.. imeline..

Rannas oli tegelikult suht jahe :D niiet läksime juba pooleteise tunni pärast majja tagasi.
Öösel jälle magada ei saanud, sest oli niiii kohutavalt palav.. Ehk, järgmisel hommikul ärkasin kell 13.00...

20.10.2013. Tunni ajaga sättisin ennast valmis ning läksime siis Clara sünnipäeva tähistama (ta sai 2 aastaseks).
Sünnipäev toimus Club de Leones (Lions Club) majas. Teemaks oli Disney haldjad. Igal laual olid isetehtud kaunistused, seinal oli palju õhupalle ja muidugi oli palju süüa. :D

Tort

Claraaa

Vanaisa, vanaema,  minaa

Niimoodi avati kingitusi

Clara oma isaga


Oli meisterdatud selline asi kuhu külalised panid oma kingitused

Kell kuus hakkasid külalised ära minema, me jäime veel koristama. Kell 19 jõudsime ka meie koju.
Tegin natuke hispaania tunni jaoks koduseid töid ning varsti läksin magama kah.

21.10.2013. Hommikul 10 paiku alustasime teekonda Mercedese poole. Poole tee peal nägime kuidas juhtus üks motoõnnetus.. :( Juht lihtsalt sõitis ning järsku motikas hakkas vingerdama ning mees lendas tee pealt välja. Päris kohutav oli, aga inimesed tormasid kohe appi ja kutsusid kiirabi, meie peatusime ka korraks.
12 paiku läksime Montevideo kaubamajja kust Bea sai kätte oma viisa Ameerika jaoks. Mina aga tegin iseseisva ostu. Sain isegi poemüüjaga rääkimisega hakkama. :D Ostsin omale "Voces anonimas" DVD (hispaaniakeelne), see räägib "kummituslugudest" mis on juhtunud Uruguays. Väga põnev, Mical on isegi raamatud olemas. :)) 
Poole kahe paiku käisime korraks söömas ning siis jätkasime juba sõitu.
Paari tunni pärast jõudsime koju. :)

Eliise

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar