pühapäev, 3. november 2013

Soy celeste.. soy celeste.. celesteee soy yooo!!

Kuidas ma küll alati oma blogiga nii hätta jään, oehh.. Andestage palun.. :))

15.oktoober 2013. Iiigaljuhul.. URUGUAY - ARGENTIINA JALGPALLIMATŠ Montevideos!! wiii!
Kell 7.00 hommikul ärkasime üles. Pakkisime veel viimased asjad, võtsime Santiago auto peale ja alustasime sõitu. Mica jäi see päev koju, sest oli koolipäev, ning tal on eksamiperiood ja õppida on palju.
Umbes poole 11 paiku jõudsime Montevideosse. On ikka pikk tee sinna pealinna!


Viisime Beatrizi ühte kohta, kus saab viisat teha (ausõna ei tea, kuidas seda kohta nimetatakse eesti keeles :D), sest järgmise aasta juulis läheb mu host-pere Miamisse(!!) :) Ise läksime koos Angeli ja Santiga mulle prille otsima. Ühtegi sobivat ei leidnud ja hind oli ka ikka väga kirves, seega läksime minema. :D Kuna Angel pidi minema tööasju ajama, siis jäime Santiga autosse teda ootama.

"Tuleme Mercedesest koos ühe Eesti tüdrukuga! Edasi sinine (<- selgituseks ütlen, et "sinised" on Club Nacional de Futbol'i inimesed)
Kuulsime raadiost, et kui sellele numbrile sõnum saata, siis loetakse sõnumi sisu raadios ette, aga ilmselgelt kuulsime numbrit valesti, sest sõnum kohale ei läinud.. :(


Kuna üsna varsti hakkas autos igav, siis läksime Santiga jäätisekohvikusse. 


Maasikajäätis, sidrunijäätis, šokolaadijäätis, šokolaadikommid, besee, pähklid ja dulce de leche.
Magusaisu rahuldatud!

 



Varsti tuli ka Angel tagasi, ning läksime võtsime siis Bea ka auto peale.

Oli üks huvitav kuju..

On ikka ilus linn. Mulle kohutavalt meeldis, aga märkasin, et seal olid inimesed närvilisemad.. Kõik tuututasid ja kihutasid.. Väikelinna elu on ikka palju mõnusam.


14.30 paiku läksime chivitosid sööma! :P


Kui kõhud täis said, siis läksime Santiago Montevideo korterisse. Veetsime seal natuke aega, puhkasime.. ning 18.00 paiku läksime Tres Cruces kaubamajja, et auto parklasse viia. Seal on ka bussijaam. See sama bussijaam, kus ootasin 18.augustil oma uut peret... 15.august oli see päev kui lahkusin Eestist, et tulla Uruguayd avastama.. 2 kuud on täitunud.. See tegi mind hetkeks kurvaks, sest aeg möödub ikka niii kiiresti.. :( Ei taha siit ära minna!
 19.30 läksime jalkastaadioni juurde. Seal oli kohutavalt palju rahvast ja kaameraid ja lärmi ja kõike muud..! 

Veel päevavalguses ja pooltühjana..

Pool tundi hiljem oli staadion täis ja väljas oli pime..


Hümni ajal.. 
Pean kahjuks tõdema, et mina hümni kaasa ei laulnud, aga huvitav oli kuulata ikka :D

Laineeee


Matš ise oli põnev. Minu esimene kord kui olin sellisel staadionil. Minu esimene kord kui jalgpalli tõsise huviga vaatasin! :D Ja muidugi see feeling mis staadionil valitses.. VÕIMAS! Uruguaylased toetasid omasid, laulsid üheskoos... ning argentiinlased olid kohale tulnud, et enda tiimile kaasa elada.. Raske sõnadega kirjeldada, seda peab ise kogema!
Kell 23.30 sai matš läbi. Uruguay võitis 3-2!! :))
Läksime siis oma autole parklasse järgi, aga kuna inimesi oli VÄGA palju, siis pidime seal ootama ka VÄGA kaua! :D Lõpuks kell 1(!!) saime oma auto kätte.. ja alustasime sõitu kodu poole. Poole 2 paiku tegime veel väikse söögipeatuse ning siis jätkasime teekonda. Lõpuks kell pool 5 olime tagasi Mercedeses. Viisime Santi koju ning ise läksime enda koju. Magama.. :)

Edasi jätkan juba järgmises postituses!

Eliise

1 kommentaar:

  1. vot sellist vägevat jalgpallimängu tahaks ise ka ükskord kogeda!! Mitte nagu see, kus ma käisin - Kadrioru staadion - pealtvaatajaid oli vist u 50tk :) Lahe elamus oli sul!!!! Aili

    VastaKustuta