teisipäev, 26. november 2013

Natación natación natación

16.11.2013. Juba hommikul kella 12 paiku läksime perega Remerosesse, sest sel sel päeval (ja järgmisel) toimus seal ujumisvõistlus ning me läksime appi, et saal õhtuseks peoks valmis panna.

Kõik need magnetid on enamjaolt Beatrizi käsitöö. Me Micaga aitasime ka natuke!

Lilleseaded lauale tegi ka Beatriz ise!
(Ühe lilleokka suutsin endale mõnusalt sügavale näppu suruda, niiet järgmisel päeval ei saanud seda näppu põhimõtteliselt liigutadagi :S) 

Lihaaa!


Vahepeal oli vaja ühest teisest majast ära tuua salatid, tomatid, majonees.. õhtuse peo tarbeks. Beatrizil polnud aega, et minna ning Mica ei tahtnud jalutada, aga kuidagi oli vaja need asjad ära tuua. Seega tekkis väike sõnelus Mica ja Bea vahel. Asi lõppes sellega, et Bea andis Micale autovõtmed, et Mica sinna majja sõidaks ja asjad ära tooks.. Ma mõtlesin, et ta teeb nalja või midagi, aga juba järgmsiel hetkel oli Mica autoroolis ning Mina ja Pablo koos temaga autos...
No nalja ikka sai! :D auto kohapealt saamiseks läks aega vähemalt 10 minutit.. Hiljem suretas Mica auto keset promenaadi välja! :D Aga kohale jõudsime! Ja ellu jäime! :D Võtsime toiduained auto peale ning läksime Remerosesse tagasi. Muidugi vahepeal jälle suri auto keset teed välja, aga midagi hullu ei juhtunud! :)





Õhtul grilliti suures koguses liha!


Koju saime alles öösel! :)

17.11.2013. See päev oli vähe rahulikum. Mica ja Pabloga olime enamasti Remerose rannas. Hiljem toimus väike sööming koos võistlejatega. Sõime kohapeal valmistatud hamburgereid! :)

Ronisin vettehüppetorni otsa ning sain veel rohkem kinnitust, et kõrgused EI OLE minu jaoks!


Eliise

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar