neljapäev, 28. november 2013

Obsesionario En La Mayor*

24.11.2013. Läksime Mica ja Beatriziga Coloniasse! :) Seal toimus uisutamise aastalõpu-show.
Mica onu Javier ja vanaisa Tata olid juba Colonias kui sinna jõudsime. Käisime korraks rannast läbi, tervitasime teisi ning õhtul kella 9ks läksime spordiklubisse, kus oli saal õhtuseks ürituseks valmis pandud.
See uisutamine tundub ikka VÄGA raske olevat, sest väga paljud kukkusid, isegi profid! See on palju raskem kui jää peal uisutamine, tean omast kogemusest öelda! :D


Miskipärast ei lase blogi mul rohkem youtubeist otse videot siia panna, aga pean teiega jagama veel ühte videot. See on video sellest, kuidas Javier uisutab. (Ta on uisutamise õpetaja)

Sain jälle ühe väga hea elamuse osaliseks! :)

Peale showd sai Beatriz telefonikõne, et ta ema on Montevideos raskelt haiglas, seega Beatriz tahtis teda vaatama minna, aga selleks pidi ta Montevideosse ööseks jääma. Aga oli üks probleem - Mical oli järgmine päev inglise keele tund ning ta ei saa sealt puududa, sest eksamid on tulemas, seega ta pidi koju, Mercedesesse minema koos Tataga, ag atal on autos peale juhikoha veel ainult 1 koht.. Seega mina kuóju ei saanud :D Jäin koos Beatrizi ja Javieriga ning kell 00.00 alustasimegi sõitu Montevideo poole. 2 tunni pärast jõudsime haiglasse. Mina nendega sisse ei läinud, jäin autosse tunniks ajaks ootama. Sisustasin oma aega hispaaniakeelseid laule lauldes! :D Lõpuks kui Beatriz ja Javier tagasi tulid, sõitsime Mica ristiisa majja, et seal ööbida (jõudsime kohale kuskil hommikul 4 paiku). Läksin automaatselt magama kah..

25.11.2013. Ärkasin kell 12. Umbes pooleteist tunni pärast tuli Beatriz mulle järgi (ta oli vahepeal vist oma ema vaatamas käinud), et mind bussi peale viia, sest ta ema seisund oli halvenenud ning ta pidi Montevideosse jääma. Kella 2 paiku jõudsime Javieri ja Beatriziga Montevideo bussiterminali, käisime McDonald'sis (appi kui ammu polnud seda saanud!! :D) ning kell 14.30 läksingi bussi peale, et alustada 3 ja poole tunni pikkust reisi Mercedese poole. JAH, ma olin esimest korda Uruguays bussi peal, ja veel ilma pereliikmeteta/sõpradeta/.. :D:D
Täpselt kell 18.00 jõudsin Mercedesesse. Angel võttis mu terminalist peale ning sõitsime koju.


Homme lähme Angeli ja Micaga ka Montevideosse, sest olukord on veel halvenenud.. :/


Video-blogi asi on ametlik! Kui on küsimusi, küsige julgelt! :)

*http://www.youtube.com/watch?v=cTMpIBs98ys&list=PLSpd4u0juJxn2F0K_LJe0y_9rxubJIrQ9

Nos vemos,
Eliise

2 kommentaari:

  1. Sooviks video-blogi maja peal tiiru tegemisest, tubade näitamisest ja tutvustamisest! Ja siis veel tiir õues ka ja ehk mingite huvitavate taimede ja looduse näitamisest. :))

    VastaKustuta